Landschapsbeheer

In het voorjaar en najaar onderhouden wij het groen met name op en langs autosnelwegen. Naast het snoeien van middenbermen zal er naast/langs de autosnelwegen en autowegen ook onderhoud moeten plaats vinden. Hier voeren wij diverse werkzaamheden uit zoals het kappen van bomen, houtwallen zagen en het vellen van bomen met een kraan of hoogwerker.

Onze medewerkers zijn gecertificeerd om bomen te mogen kappen en te werken op hoogte.

De houtsnippers die vrij komen worden onder andere geleverd aan onze Biocentrale die er “groene” energie mee opwekt.

Houtversnipperaar
Heeft u hout wat versnipperd moet worden? Met onze hout versnipperaar kunnen wij snel ter plaatse zijn omdat deze op een vrachtwagen gebouwd is. Vanuit de cabine van de kraan kunnen wij de versnipperaar verplaatsen. De versnipperaar kan bomen tot maximaal 62 cm versnipperen.

Sennebogen
In 2021 is een Sennebogen 718e toegevoegd aan het machinepark. Hiermee kunnen wij tot op een afstand van wel 16 meter werken. De Sennebogen beschikt over een zaagkast, brushcutter en stobbenfrees. De Sennebogen heeft een telescoopgiek waardoor het laatste deel van de giek uitgeschoven kan worden. De kraan weegt circa 24 ton. De Sennebogen kan ook voor andere doeleinden ingezet worden. Kunt wij u van dienst zijn met onze kraan dan horen wij dat graag.